ALEXANDRA STAN ȘI SEXUL ÎN GRUP

Despre celebra de acum „cântăreață” Alexandra Stan nu pot să spun că am o părere prea bună, nici din punctul de vedere al interpretărilor ei muzicale, nici din punctul de veder al vieții personale și al experiențelor de viață prin care a trecut ea, nici din punctul de vedere al constructului fizic.

DAR

Într-o recentă emisiune de la Kanal D, într-un dialog cu Denise Rifai (în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai), Alexandra Stan e de o sinceritate debordantă, atunci când vorbește despre familia ei, despre cariera ei, despre „suferințele ei ca femeie”, chiar și atunci când vorbește despre experimentele ei sexuale, sex în grup sau sex cu o altă femeie.

Din punctul acesta de vedere, al sincerității și al asumării vieții personale cu toate aspectele ei oarecum ciudate, este de admirat.

Nu „bubuie” de inteligență, nu dă pe-afară cu „deșteptăciunea”, nu ne propune un caracter ireproșabil și/sau o moralitate ieșită din comun. În schimb este total dezinhibată și asta atrage atenția tuturor…

Deși se supraevaluează de una singură, nu intră în conflict nici cu Ina, Nici cu Antonia pe care le consideră ca fiind rivale.

Alexandra Stan a ajuns departe cu stilul ei de viață, cu muzica ei, cu frumusețea și nonconformismul ei.

La 32 de ani este o femeie realizată, are propriul studio de înregistrări, este bogată, este cunoscută în toată lumea (pe care a și colindat-o), are succes.

Orice s-ar spune, pentru asta este de lăudat.

(Vezi declarațiile ei în clipul de mai jos)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.