CINE SUNT TERORISTI ADEVARATI?!

teroristi-adevaratiNu-i căutați prea departe. Ei se află aici, printre și lângă noi. Dincolo de ecranele televizoarelor, la două posturi de televiziune: Antena 3 și România TV. Priviți cu atenție promo-urile lor, anunțurile și burtierele care rulează pe ecrane și nu veți găsi un singur promo, anunț sau burtieră pe care să nu scrie: „știre bombă, anunț exploziv, Ciutacu aruncă bomba, Mihai Gâdea declanșează nucleara care va cutremura România, dezvăluiri fără precedent, incendiare, explozive, bomba sexi care l-a turnat pe Ponta, psd și pnl joacă la rupere”, și iarăși bombe-bombe și nucleare. Teroristi adevarati!
Dacă aveți proasta inspirație să zăboviți în fața televizoarelor să vedeți care este „bomba”, veți avea neplăcuta surpriză să descoperiți că totul nu e decât un mare fâs!
Grav este faptul că nimeni nu realizează cât de periculoase sunt aceste cuvinte pentru subconștientul colectiv și, deci, a celui care privește televizorul. Sunt sugestii subliminale, iar cei care se lasă prinși în vraja lor mincinoasă vor deveni niște simple instrumente ușor manevrabile și manipulabile în mâna unor „dirijori” periculoși, avizi de putere, care-i vor folosi fără nici un fel de scrupule în scopuri mercantile și absolut personale.
Ei sunt adevărații noștri teroriști de toate nopțile și de toate zilele.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.