DOAMNĂ SAU CURVĂ? CUM PREFERI?

Am vizionat, acum dOO seri, la sugestia unei prietene, un film care merită văzut: ”COSER”. Este o poveste interesantă şi fiecare dintre noi tinde, la un moment dat, să se identifice cu unul dintre personaje. Acţiunea de identificare este una firească şi se întâmplă cu marea masă a spectatorilor.
Eu m-am băgat în pielea doctorului înşelat. Şi nu pentru că mi-ar fi plăcut de rolul său ori de actor, ci pentru că chiar am trăit, cu câţiva ani buni în urmă, situaţia prin care a trecut personajul nostru din film.

Ideea ce surprinde, în primul rând, la acest film, din punctul meu de vedere, este schimbul de sincerităţi care au loc între toate cele patru personaje înşelate şi înşelătoare la rândul lor. O sinceritate totală, aproape dură, dusă până la ultima capacitate de a o accepta cu durere maximă, ca pe un cuţit care se răsuceşte într-o rană deschisă.

Însă, Cel mai interesant şi important moment al filmului a fost, pentru mine, momentul semnării actelor de divorţ dintre medicul înşelat şi nevastă-sa interpretată (de data asta destul de şters) de Julia Roberts. Pe scurt (că poate că aţi văzut filmul), ea dorea divorţul, pentru a se dărui total amantului, şi dorea ca el, soţul, medicul înşelat, să semneze actele. Acum atenţie la reacţia lui faţă de SOŢIA SA: „Îţi semnez actele dacă mergi cu mine să călărim canapeaua cea nouă din cabinetul meu. FII CURVA MEA!” I-a adresat aceste cuvinte dure, după ce a determinat-o pe ea să-i mărturisească EXACT cum a fost cu celălalt bărbat. Până la acel moment el se purtase cu ea îngereşte ca un adevărat domn. Ce face ea? Acceptă! Urmarea? El semnează actele, dar EA nu le mai depune. Ba, mai mult, se împacă şi rămân împreună (cre’că şi azi trăiesc fericiţi…).

MORALA:
Eu am trăit de dOO ori în viaţă acest exemplu: 1. cu fosta mea soţie. Mi-a cerut 100 de lei cu împrumut (pentru că eram în divorţ). I-am spus: „îţi dau dacă o facem”. Mi-a răspuns: da! Şi a fost cea mai frumoasă şi mai reuşită partidă de sex dintre noi. Am tratat-o ca pe o curvă plătită! Ceva sălbatic şi nebunesc de parcă ar fi fost ultima zi din viaţa noastră.
2. Cu Veronica (prietenă de 2 ani) care tocmai mă înşelase. După ce am determinat-o să-mi spună exact adevărul, milimetru cu milimetru, despre aventura ei (exact ca în film), am vrut să plec. Nu m-a lăsat. I-am spus că rămân dacă acceptă să fie curva mea imediat, apoi s-o tratez ca pe o curvă timp de o lună. A spus da. Am rămas împreună 8 ani!…

Întrebare:
De ce sunt femeile aşa? Care este adevăratul moment în care ele se simt bine? Atunci când sunt tratate şi respectate ca nişte doamne sau atunci când sunt tratate ca nişte curve? În primul caz ele te părăsesc. Din momentul în care te porţi cu ele de parcă ar fi nişte curve, încep să manifeste un alt fel de dragoste pentru tine, încep să te iubească cu o mai mare şi mai multă intensitate decât în cazul în care ar fi fost tratate ca nişte doamne.

Ştiţi ce spunea marele Napoleon despre femei? Să vă re-amintesc: „Toate femeile sunt curve, numai mama nu e curvă, dar şi mama e femeie!”

Deci, doamnă sau curvă? Cum să mă port eu cu o femeie? Dar cu eventuala mea soţie (dacă va fi să fie?)

Voi femeile cum preferaţi să fiţi tratate: ca nişte doamne sau ca nişte curve? Sunt absolut convins că niciuna nu va recunoaşte (sau cel puţin nu ar avea curajul să o afirme public) că ar dori să fie tratată ca o curvă. Numai o tipă superinteligentă şi cu simţul umorului dat la maximum ar avea acest curaj.

Ca bărbat cu o anumită experienţă vă pot spune următorul lucru: când un bărbat are de-a face, LA PAT, căci despre pat e vorba aici, cu o doamnă el are anumite reţineri, este mai puţin expansiv şi nu dă drumul fanteziilor sexuale pe care fiecare bărbat şi fiecare femeie le are. Când ai de a face cu o curvă, toate aceste bariere dispar şi animalul din noi se manifestă plenar. Femeia, care este un barometru sensibil la astfel de comportament, simte imediat schimbarea. Şi-l preferă, ZIC EU, pe adevăratul bărbat, dându-i cu flit gentlemanului.

Dacă mă întrebaţi pe mine, eu ştiu cum preferă să fie tratată o femeie, dar pentru că nu mă întrebaţi, păstrez în mine această taină.

P.S.: E adevărat că există și femei doamne-curve, precum și femei curve care sunt adevărate doamne.

(Visited 379 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.