FENTĂ DE FEMEIE

Sunt mai multe motive pentru care o femeie nu-și arată fața sau nu-și pune o poză reală și inteligibilă la avatarul profilului de pe rețelele de socializare:

  1. Statutul social;
  2. Anumite complexe de inferioritate.

 

STATUTUL SOCIAL

            Femeia e măritată, are familie, are copii și nu dorește, evident, să fie descoperită de soț sau de persoanele apropiate din viața reală. Driblează și face fente ducând în eroare atât propria familie cât și pe cel cu care a intrat într-o relație virtuală.

Mi s-a întâmplat (nu o dată) să relaționez cu cineva pe net. Ne pierdeam timpul conversând pe mess în ideea cunoașterii reciproce. Două fente ale femeii le menționez aici.

  1. După ce am ajuns la concluzia că ne cunoaștem suficient s-a pus problema unei întâlniri față către față în realitate. Cu o zi înainte de a pleca la drum (femeia fiind din alt oraș) primesc în mesageria privată un mesaj grosolan, de o josnicie certă din partea bărbatului, a soțului respectivei „doamne”. De la sine înțeles că întâlnirea nu a mai avut loc;
  2. Cealaltă fentă se traduce prin faptul că femeia îți dă întâlnire, vine la întâlnire dar nu se arată, ci stă pitită prin vreo scară de bloc, magazin sau orice altceva pentru a te observa de la distanță. Tu stai ca boul la vedere până ți se lungesc urechile și uite-așa devii măgar…

 

COMPLEXUL DE INFERIORITATE

Toți oamenii au complexe, unele mai accentuate altele mai puțin. Nimeni nu e perfect și sunt puține persoane care să fie mulțumite de ele însele, de felul cum arată, de propria inteligență și/sau spiritualitate…

I se pare că nu e suficient de frumoasă pentru a-și impresiona prietenii virtuali sau persoana vizată (în caz că ar exista una…). De asemenea este posibil să aibă realmente un defect fizic pe care nu dorește să și-l arate (explicabil și nu e de condamnat).

Toate aceste aspecte pot fi trecute cu vederea atâta timp cât viața ta nu încurcă viața altuia. Dacă, însă, relaționezi cu cineva pe care vrei să-l atragi în universul tău existențial nu mi se pare corect ca unul să-și pună totul pe tavă, la vedere, iar celălalt să stea ascuns și să fenteze.

Am spus fentă de femeie? Am greșit. Există și fentă de bărbat!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.