NEFASTA INFLUENȚĂ A DANEI BUDEANU ȘI A LUI ION CRISTOIU

Am avut, astăzi, o discuție cu un cadru didactic. Despre una despre alta până am ajuns la chestiunea pandemiei. „A, nu e nimic adevărat. Totul este o aiureală și o abureală a ăstora care vor să ne controleze pe toți!” Cum adică o aiureală? Toți au înnebunit? Toată planeta a luat-o razna? Până și Președintele Americii, al Franței, Cancelarul Germaniei, toate popoarele? Și de ce să ne controleze, cu ce scop? Am întrebat eu fără să îmi ascund uimirea că un cadru didactic care, se presupune, are un pospai de cultură și o minimă inteligență logică, poate debita astfel de idei. „Cum cine? Ăștia de la UE –MUE!”

Am rămas siderat! Expresia UE -MUE a fost lansată „pe piață” și este folosită asiduu de isterica Dana Budeanu în postările sale de pe internet. Vasăzică ideile acestei atât de nocive propagandiste a haosului ideativ, a violenței împotriva femeilor, a neîncrederii în deciziile guvernului, a negării existenței virusului și a influenței lui nefaste asupra sănătății, instigatoarea la nesupunere civică are, iată, fani… Și încă ce fani.

Am mai descoperit, în discuția cu respectiva persoană, și păreri ale „maestrului” Ion Cristoiu care l-ar expulza pe Raed Arafat sau l-ar băga în spital că e nebun”, care l-ar închide pe doctorul Musta de la Timișoara „un cioclu al apocalipsei”, și cine știe ce le-ar mai face el tuturor medicilor și specialiștilor ce ne-au dat niște recomandări minimale și de bun simț: purtarea măștii, igiena mâinilor, evitarea aglomerărilor umane și distanțarea fizică.

Sunt ei vinovați? Dana Budeanu și Ion Cristoiu poartă vină inoculării în mintea cadrului didactic a ideilor aberante, că cineva vrea să ne controleze viețile, că UE-MUE dirijează și că totul este o aiureală? Da, atâta vreme cât încă mai avem minți inocente în rândul adulților ce „mușcă” aberațiile lor și nu atâta vreme cât cel/cea care le vizionează postările are o minimă judecată logică și rațiunea în stare de funcționare optimă. Altfel ar fi și ei niște postaci ca oricare alții și nu i-ar mai băga nimeni în seamă.

Dar, câtă vreme ei sunt niște „influenceri” cu atâta putere de convingere, sunt foarte toxici, iar prezența lor în online este una categoric nefastă!

(Visited 57 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.