PENTRU PROȘTI ȘI CRIMINALI POLITICI

Parlamentul. Ce este Parlamentul? Locul (sau instituția) în care se fac (se dau) legi. Dar aici se află și „criminali politici”!

Guvernul a trimis către Parlamentul României un proiect de lege numit „Legea Carantinei”. Proiectul a trecut de Camera Deputaților prin vot majoritar. Majoritatea este deținută de PSD! Ajuns în Senat, proiectul de lege s-a blocat pe motiv că nu este bun. Ciolacu (președintele interimar al PSD și Președintele Camerei Deputaților afirmă ritos că Legea nu va fi votată până când primul ministru însoțit de ministrul sănătății nu vin în parlament pentru explicații.

Vasăzică PSD-ul este unul în cameră și altul în senat?! Stranie duplicitate. Jocuri politice criminale, pentru că cei care au de suferit suntem noi, cetățenii acestei țări. România a ajuns într-o zonă roșie datorită numărului mare de infectați. 

Dacă Proiectul de lege privind carantina nu este bun și Senatul este cel care decide, atunci de ce nu este el modificat așa cum vor mușchii lor de parlamentari-senatori însetați doar de imunitate, de afaceri murdare și de alegerile care se apropie.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.