N-o să mă mai vedeți pe facebook multă vreme de acum înainte. Poate voi mai scrie din când în când câte ceva, pe blogul meu burdujan.com

Astă seară am avut un mini-accident stupid prin bucătărie. Tocmai terminasem de gătit o ciorbiță, când, dorind s-o iau de pe foc, am primit un mesaj. În clipa aceea am scăpat oala din mână și ciorba fierbinte mi s-a prăvălit peste picioare, împrăștiindu-se în toată bucătăria. Imediat am știut că mesajul nu va fi de bun augur. Și așa a fost. Un mesaj malefic încărcat cu multă energie negativă care a determinat mini-accidentul. Cine credeți că-mi scria? Veneția! Da, Veneția, adică femeia despre care am scris într-un text anterior, cea care a fost cauza accidentului meu de mașină cu urmări grave pentru mine: o lună de spitalizare și mașina făcută praf, impracticabilă.

I-am cerut Veneției sprijinul material pentru a reuși să-mi repar mașina, fără de care viața mea, libertatea mea de mișcare se rezumă la cei patru pereți ai încăperii mele. Am implorat-o să mă sprijine că doar ea a fost cauza accidentului meu. La solicitarea mea de ajutor ea îmi vorbește despre bărbatul actual al vieții sale, în brațele căruia, probabil, și-a ostoit pofta obsesivă de sex. Iată ce și cum mi-a răspuns draga de Veneție, iată ce cuprindea în esență acel mesaj: „Destinul m-a recompensat cu o copie fidelă a ta: aceiași înălțime și greutate (cca), tot un vărsător (26 ianuarie), cântă și el la flaut și chitară-voce, conduce f bine mașina (ca și tine), are aceleași mâini cu degete lungi, care știu să mângâie și să-mbrățișeze!! Deschis, pasional, vesel, fără inhibiții de nici un fel!! E mult mai tânăr (-13), oricum deocamdată ne simțim bine împreună (totul datorită ție) și nu știu cât va dura! Oricum, eu te-as fi vrut pe tine alături de mine..,nu a fost să fie!! Mare, mare păcat!!”

Frumos, ce frumos… Cum ar fi ca eu, atunci când cineva îmi cere ajutorul, să-i povestesc CU SADISM, cât de fericit sunt și cât de bine mă simt eu în brațele unei femei… Hmmm…

Așadar mă refugiez (că tot e la modă) în mine însumi și nu știu când voi putea reveni la o normalitate acceptabilă.

Vă mulțumesc prieteni și prietene pentru atenția pe care mi-ați acordat-o, de regulă, atunci când o făceam pe veselul lipsit de griji și de probleme.

(Visited 173 times, 1 visits today)