STAREA DE FEMEIE

NEVOIA DE CERTITUDINI
Nevoia de certitudine vine din teamă. Sentimentul de teamă este firesc la fiinţe. Aş fi ipocrit dacă nu aş recunoaşte că şi eu am nevoie de certitudini.

Dacă ne raportăm la date concrete: vârstă, înfăţişare, obiecte adiţionale, culori, stare (solidă, lichidă, gazoasă) deci la elemente care vizează compoziţia fizico-chimică a unei fiinţe, lucrurile îşi pierd total din nuanţe, din farmec şi devin certitudini, adică pot fi clasificate statistic.

Din aceste motive pe mine mă interesează, la o femeie, starea de femeie, (care nu este dată de cuvinte), evantaiul TRĂIRILOR sale, experienţa sa de viaţă şi mai puţin constituţia ei somatică, deşi (fir-ar să fie!) trag cu ochiul la „cum arată”, la „forme” şi „dotări”, la cum se mişcă, la buletinul ei etc. etc….

Îmi place să mă joc, dar jocul meu ascunde, mai totdeauna, nuanţe de seriozitate. Mă joc (sau glumesc) în comentarii unde mă şi prostesc de cele mai multe ori, dar niciodată în particular, în mesajele private.

Eu nu am o experienţă vastă pe net şi am luat-o de multe ori în bot de la diverse femei. Astfel „jocul” a devenit forma mea de apărare..

Viaţa nu m-a ocolit de la diverse lecţii ce trebuiau să-mi fie administrate. Ei şi? Ce-i cu asta? Am fost trântit poate mai mult decât alţii 10 la un loc. Şi ce dacă?! Încerc să plasez în derizoriu experienţele mele pentru că numai aşa pot trece cu uşurinţă peste ele.

În schimb, NU îmi place să mă joc cu minţile oamenilor ! Pur şi simplu caut, în felul meu, pe cineva care să-mi ţină piept, care să facă faţă unei discuţii serioase cât şi uneia „neserioase”, în glumă, care să rezoneze cu mine şi viceversa…

O stare nu poate fi confundată cu un sentiment. O stare înglobează mai multe sentimente. Sentimentul este unitar.

Citește și:
(Visited 62 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.