5 thoughts on “CONTACT

 1. Mulțumesc de cuvinte frumoase și de aprecieri. Cât privește ceea ce mă onorează și ce nu, cred că este problema mea personală.
  În privința materialelor fostului Dv copil, vă rog să faceți o copie xerox a tuturor poeziilor și să mi le trimiteți printr-un e-mail, în format PDF.
  Apoi, dacă aveți drum prin Ploiești (am înțeles că aveți mașină și nu locuiți chiar așa de departe) cu privire la formatul cărții, la copertă și la obținerea ISBN-ului și a CIP-ului Bibliotecii Naționale, vom vorbi la o cafea.
  Toate cele bune.

 2. Sunt ONORATĂ că te-am cunoscut Măria Ta, Gheorghe Burdujan. Este un PRIVILEGIU să cunoști OAMENI, să cunoști CARACTERE MARI! Să îi păstrezi în suflet, este o binecuvântare! Să reziști cu stoiicism tuturor vicisitudinilor vieții ci nu vieții i existenței adeseori nedrepte, este o VIRTUTE! Mai ales când Dumnezeu ne iubește. Acesta este GHEORGHE BURDUJAN! Un suflet cât un munte pe crestele căruia nu moare niciodată floarea de colț! O mare în apele căreia, paradoxal, înfloresc mii de nuferi!

  1. Nu înțeleg de ce-mi spui tu „Măria Ta”.
   Poate că Dumnezeu te iubește pe tine. Pe mine nu mă prea iubește…
   Cuvintele tale din final, hiperbolice, cred că sunt subsumate unei metafore (că tot ești poetă și scriitoare). Apropos, aveai în plan să scoți o carte de proză. Ai reușit ceva în sensul ăsta? În emisiunea de la Antena 1 aveam obiceiul să întreb orice prezență feminină „Cum stai cu dragostea”. Sper că-ți amintești. Așa că, reiterez întrebarea…

 3. Bună ziua, apreciez munca dvs. pentru orașul nostru și aveți tot respectul meu pentru efortul depus, doar, și este părerea mea, cred că este foarte multă politică pentru anumite persoane în publicația dvs. Cred că dacă ați folosi acest ziar pt a face ceva pt oraș ar fi mult mai bine primit printre noi tinerii, mă refer la cultură, tineret și alte lucruri mai iubite decât politica.
  Cu stimă

  1. Sunt de acord cu părerile dumneavoastră. Vă re-amintesc că, iniţial, publicaţia noastră făcea exact ceea ce, în mod justificat, propuneţi acum. Din păcate acel „aspect” al ziarului a fost aproape imposibil de susţinut financiar şi nu a fost apreciat cum se cuvine de fostul primar, Mircea Niţu care ne-a luat sediul redacţiei aflat, atunci, în curtea Muzeului N. Iorga. Probabil că ştiţi: presa este în mare suferinţă din acest punct dce vedere. Cu dragă inimă şi pasiune m-aş întoarce la un cuprins al ziarului dedicat culturii vălenene şi revelării imaginii acestui oraş.

   Cu stimă, Gheorghe BURDUJAN
   Redactor-şef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.