Ce înseamnă când visezi că-ți cad dinții sau părul

Unul dintre cele mai comune vise, dar și cu o însemnătate mare, este cel în care fie îți cade părul, fie îți cad dinții.

Îți cade părul în vis

Visele sunt interpretabile și există o explicație pentru fiecare semn pe care îl primim în timpul somnului. Un vis comun este cel în care ni se arată că ne cade părul. Specialiștii spun că că aceste vise provin din fricile care se află în subconștientul și inconștientul uman. Pierderea părului este asociată adesea cu o pierdere sau o schimbare în viața cuiva.

De altfel, când visezi că îţi cade părul poate însemna că te simţi mai bătrân şi mai neputincios în acel moment. Dacă ai multe griji în această perioadă și ești foarte stresat, căderea părului și cantitatea acestuia arată cât de mult te afectează ceea ce simţi.

De altfel, acest vis mai este asociat și cu teama de îmbătrânire. Dacă ești într-o perioadă în care te simți neputincios, mai bătrân decât ești și chiar te gândești la lucruri rele legate de tine, s-ar putea să ai acest vis.

Dinți căzuți în vis

Multe persoane visează și că le cad dinții. Acest vis a fost asociat cu teama de bătrânețe. Se știe că, după o vârstă, apar probleme și la dinți și se pare că un astfel de vis reflectă starea ta. Te simți rău, simți că vremea ta a trecut și nu mai ești la fel ca înainte.

De altfel, dacă visezi că-ți cad mai mulți dinți deodată, se spune că cineva drag ar putea trece în neființă. Mai mult, ai putea avea ceva probleme în familie, o persoană apropiată ar putea fi bolnavă, în stadiu avansat.

Dacă în ultimul timp te-ai simțit stânjenită, inferioară și cu stima de sine scăzută, aceste lucruri ar putea apărea sub forma unor vise în care îți cad dinții. Ți-e rușine cu tine, cu felul în care arăți, iar căderea dinților, care este ceva inestetic, reflectă exact atitudinea ta față de propria persoană.

O interpretare pozitivă a viselor în care îți pierzi dantura, asociază acest fenomen cu un nou început în viața ta. Ai putea începe o nouă etapă, o nouă relație.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.