ATENȚIE! DE COVID NIMENI NU SCAPĂ!

Pe vremea când marele medic Adrian Streinu Cercel, această somitate de renume mondial, afirma cu seninătate că acest virus, Covid 19, este „UN PUNCT PE HARTA CHINEI” și că sub nicio formă nu ne privește pe noi, eu am fost singurul și primul care a afirmat public (printr-o postare pe faceebok) că România nu va fi ocolită de Coronavirus. Atunci puțini au crezut. Cei mai mulți au râs și și-au manifestat, într-un fel sau altul, scepticismul. Toți s-au uitat în gura lui Cercel.

Am avut dreptate? Am avut! Eu nu sunt medic. Am însă capacitatea de a discuta cu spiritul celor dispăruți și de a prevedea  (previzualiza) viitorul…

Acum vă zic așa: NIMENI NU VA SCĂPA DE COVID 19! Virusul se află printre noi, stă la masă cu noi, ne însoțește peste tot. Mulți sunt deja infectați dar nu-și dau seama pentru că nu au simptome specifice. Vom asista foarte curând la un soi de selecție naturală a indivizilor care populează planeta. Vor rezista cei mai puternici, cei care au în construcția lor acea genă care-i va menține în viață. Nu sunt un alarmist și nu fac scenarii apocaliptice. Sistemul medical este deja depășit, sufocat, luat cu asalt. Vom fi pe cont propriu. Fiecare cu el însuși. 

Așadar numai de noi depinde cum vom traversa această nenorocită criză. Vrei să trăiești? Protejează-te, ferește-te de toate situațiile care te-ar pune în pericol. Sunt oameni care pot duce virusul pe picioare. Alții însă vor fi îngenunchiați. Nu mai așteptați nimic de la stat, de la medici. Toată lumea bâjbâie și e neputincioasă.

Luați-vă soarta în propriile mâini și fiți propriul vostru medic…

(Visited 41 times, 1 visits today)