A murit Tarzan într-un accident aviatic

Actorul Joe Lara care-l întruchipase pe „Tarzan” a murit sâmbătă, împreună cu soția sa, în urma unui accident aviatic.

Cei doi, împreună cu alte cinci persoane mergeau la o adunare bisericească!

Joe Lara a fost actorul american care a dat viață celebrului personaj Tarzan, rol ce l-a făcut celebru în toată lumea. Marele actor a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 58 de ani, după ce avionul în care era cu soția lui s-a prăbușit într-un lac aflat în apropiere de orașul Smyrna, din statul Tennessee. În aeronavă se aflau șapte persoane.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, dar identitatea victimelor a fost făcută publică abia duminică, după 24 de ore, după ce autoritățile locale au întrerupt căutările și au anunțat că toate cele șapte persoane din avion au murit. Avionul s-a prăbușit la scurt timp de la decolare și se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida, conform autorităților.

Alături de cei doi soți au pierit alte cinci persoane: pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen Shamblin Lara, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de soția actorului.

Aeronava era un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Shamblin Lara şi se deplasau către Nashville.

Gwen Shamblin Lara, cea care i-a devenit lui Joe soție în 2018, a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood în 1999 și este autoarea unui program de dietă bazată pe credință. Joe renunțase la actorie pentru se dedica muzicii country.

De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a avut apariţii în producţii de televiziune, printre care se numără: “Baywatch”, “Tropical Heat”, “Operation Delta Force”, însă, a jucat şi în filme celebre de acţiune precum: “Sunset Heat”, alături de Michael Pare şi Dennis Hopper, “Operation Delta Force 4: Deep Fault” și “Very Mean Men”, alături de Matthew Modine şi Martin Landau.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune„ American Cyborg: Steel Warrior”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) şi „Doomsdayer”( 2000).

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.