SITE-URILE PORNO LA CONTROL

Acum se află Pornhub sub lupa celor de la grupul de supraveghere Internet Watch Foundation, care au descoperit, până astăzi, 118 cazuri de abuz sexual asupra copiilor.

Gigantul video pentru adulți Pornhub a anunțat săptămâna aceasta că a făcut pasul fără precedent de a elimina milioane de videoclipuri încărcate de utilizatori. Măsura, pe care site-ul canadian o numește „cele mai cuprinzătoare oferte din istoria platformei generate de utilizatori”, sosește în urma unui articol al New York Times care preciza că „site-ul este infestat de videoclipuri despre violuri”.

Pornhub a anunțat săptămâna trecută că va limita încărcările doar la utilizatorii verificați. O cerință pe care alte platforme precum Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat și Twitter nu au aplicat-o încă.

Publicația The Times a oferit rapoarte de primă mână despre exploatarea grafică. „Nu văd de ce motoarele de căutare, băncile sau companiile de carduri de credit ar trebui să susțină o companie care monetizează agresiunile sexuale asupra copiilor sau femeilor inconștiente”, a scris Nicholas Kristof.

Internet Watch Foundation a petrecut 50 de ani investigând Playboy, National Endowment for the Arts, Educația sexuală, drepturile LGBTQ, drepturile femeilor și chiar American Library Association. Astăzi se întâmplă să fie Pornhub.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.