CRISTIAN TUDOR POPESCU, ION CRISTOIU-COROIU ȘI BISERICA

Nu sunt eu în măsură să mă bag în această dispută inegală, să fiu arbitru, să spun cine și de ce are dreptate, dar faptul că această javră, Coroiu, spune despre Cristian Tudor Popescu că „este bolnav”, că nu a scris nimic în comparație cu Eminescu, faptul că Antena 3 îl numește pe CTP ca pe un oarecare Popescu Cristian Tudor (ca la poliție) și că îl provoacă și-l lasă pe șarlatanul de Voluntari,  primarul Pandele, să împroaște cu noroi, înjurături și cuvinte grele la adresa aceluiași CTP, toate acestea nu mă pot lăsa indiferent.

Zicerea lui Ion Cristoiu, zis Coroiu, acest turnător comunist înrăit și plin de venin care spune despre CTP că „e bolnav” și că nu a scris nimic, comparându-l cu Eminescu, mă deranjează cel mai mult.

Dar cine poate fi comparat cu Eminescu? Dar ce a scris Cristoiu-Coroiu care stătea la masă cu familia Ceaușescu, care a primit casă de la Nicu Ceaușescu personal, care tăia și spânzura pe la Scânteia Tineretului, ziarul fanion al UTC-ului, în comparație cu Eminescu? Ce altceva decât bălăcăreli mocirloase pe la Antena 3, pe la România tv și pe unde mai apare el, însetat și avid de apariții tv.? A scris niște cărți, ok. Niște cărți a scris și CTP! E jurnalist? Ok! Jurnalist este și CTP! Cum să spui despre un coleg de breaslă că „este bolnav”? Doar pentru că acela, în speță CTP, a avut curajul să spună ceea ce este evident?

CTP a afirmat despre Patriarhul Daniel că este „șarlatan” și că manipulează masele populare. Și are  dreptate. Nu poți să nu vezi asta. Cum să spui tu, ca reprezentat de frunte al Bisericii Ortodoxe Române, tu, capul bisericii, că a căzut Ceaușescu și Comunismul doar pentru că a fost interzis pelerinajul la moaștele Sfântului Dimitrie? Cum? Nu este această afirmație o șarlatanie? Nu este manipulare. De ce au murit cei peste o mie de tineri la Revoluția din 89? De ce au ieșit în stradă sutele de mii de oameni în decembrie 89? Pentru moaște?

În consecință, după spusele lui Daniel, actualul regim ar trebui să cadă (precum comunismul) pentru că a restricționat (nu a interzis! – n.m.) pelerinajul la moaște. Nu este asta o mare măgărie? O șarlatanie? Manipulare în scopul asmuțirii oamenilor la revoltă împotriva guvernului și a lui Iohannis!

Cristian Tudor Popescu este singura voce care a spus limpede ceea ce trebuia spus. Ion Cristoiu, zis Coroiu, fost turnător-securist și om de casă al ceaușeștilor este o moluscă molfăitoare de bâlbe și aiureli, de om bolnav de propria persoană.

(Visited 90 times, 1 visits today)