Horoscopul sfârșitului de lună aprilie

Tranzitul planetelor și mișcările retrograde fac ca unele zodii să fie în dificultate.

Finalul de lună aduce surprize neplăcute pentru berbec, gemeni și vărsător. Însă și restul zodiilor au mesaje importante din partea astrelor, acum că s-au așezat tranzițiile și retrogradările

Berbec

Din dorința de a ascunde sub preș eșecul lor, berbecii se oritenteză spre o falsă imagine. Cei din jur i-au văzut că sunt schimbați și cam abătuți, dar berbecii nu suportă să fie vulnerabili.

Prin urmare chiar dacă ar fi mai înțelept să accepte că sunt într-o perioadă dificilă, aceștia se încăpățânează și vor să epateze prin diverse metode. Partenerul de viață nu este deloc impresionat de gesturi și pentru majoritatea se poate umple paharul. Fără să își dea seama aceștia pot pierde relații bine consolidate în timp pentru că de la începutul anului au tot dat-o în bară.

Taur

Taurii sunt pe un plan ascendent și se bucură de micile victorii din viața lor. Mai rar un taur care să se mulțumească cu puțin, dar în spatele acestei atitudini este un plan bine pus la punct.

Au realizat că momentan nu este cazul de mai mult și culeg roadele așa mici cum sunt, știind că va veni și felia mare de tort pe care o așteaptă.

Gemeni

Gemenii sunt pe pojghiță de gheață. Au reușit să deblocheze puțin situația financiară, dar asta i-a ostenit cam mult. Prin urmare oboseala își spune cuvântul.

Devin neatenți, nu se uită bine în jur la cerințele din partea celor dragi sau la job și  o dau în bară fară să vrea. Partea bună este că mai au energie să repare rapid lucrurile și nu vor fi consecințe prea mari.

Rac

Nemulțumirea de sine, de familie și de job este la cote mari. Nu le convine de mult situația, dar nici n-au făcut mare lucru să spargă bula în care sunt.

Vestea bună este că vor fi impinși de la spate de situațiile critice în care vor ajunge, care îi ajută să se trezească și să demareze un plan de salvare.

Leu

Rar îi vezi să stea în cușcă, dar de o vreme stau și plănuiesc cum să scape de situațiile în care sunt. Leii au parte de ajutor astral la bătăliile pe care vor să le demareze și vor ieși falnici și încrezători în lume.

Chiar dacă mulți le-au remarcat lipsa, până la final de aprilie 2021 vor reuși să acopere toate golurile.

Citește horoscopul pentru restul zodiilor AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.