De fiecare dată când Simona Halep are un succes notabil apar și lipitorile în jurul ei. Să se hrănească cu sângele Simonei.

Cu Ilie Năstase nu am nimic, că așa e el de când îl știm, dar cu Ion Țiriac, da, am ceva. Ce a făcut el pentru Simona? Se tot spune că a ajutat-o. Cu ce? Întrucât este el îndreptățit să pună mâna, ca și cum ar fi fost parte, pe trofeul Simonei? Să facă poze cu mâna pe trofeul EI, de parcă ar fi fost și al lui?

Nu, nimeni în România nu a făcut ceva pentru Simona Halep (cu excepția părinților săi).

Ion Țiriac? Păi să ne amintim nițel. Țiriac nu ar fi existat ca miliardar dacă nu ar fi fost Petre Roman (prim ministru) care să-i ofere toate oportunitățile pentru a face o avere uriașă.

Ion Țiriac nu s-a îmbogățit în Germania de unde a venit, imediat după Revoluție, cu o mașină de teniși pe care i-a împărțit pe ici, pe colo. A mirosit că aici se poate face avere, nu în Germania (unde l-a speculat pe Boris Becker – aflat acum în nevoie financiară).

Ion Țiriac patronează un turneu major de tenis la Madrid! De ce nu în România? De ce nu a făcut ceva important pentru tenis aici, la noi acasă?

Așa că eu nu mai pot cu țiriacul. Nimic n-a făcut pentru tenisul românesc, nicidecum pentru Simona Halep.

Tot ce a făcut a fost pentru buzunarul său nesățios!

 

P.S. Observ, în diverse comentarii, oameni invidioși, porniți împotriva Simonei pentru banii pe care ea i-a câștigat. Păi bine, bre oameni netoți, ea a făcut bani precum Becali, precum Țiriac, din tot soiul de afaceri mai mult sau mai puțin oneste? Nu am văzut cu toții că-și dă sufletul și viața pe terenul de tenis?