X – FACTOR, OLGA VERBIȚCHI ȘI MANIPULAREA VOTULUI

Raul Eregep și Olga Verbițchi au fost marii (și totodată micii – având doar 15 ani fiecare) finaliști ai sezonului șase X – FACTOR de la Antena 1.

Câștigătorul finalei a fost lesne de ghicit, atâta vreme cât șansa câștigătorului a rămas în mâna publicului votant și a fost determinată în mare parte de cuvântul „juratului” Ștefan Bănică Junior (un fel de coordonator al „juraților”) care a spus că-și dorește ca „anul acesta premiul cel mare să ajungă în Basarabia”.

Pe de altă parte nu era prea greu să intuiești cine va fi câștigător dacă urmăreai cu atenție reacția spectatorilor. De data aceasta premiul s-a acordat pe simpatii și nu pe calitățile vocale, reale, ale concurenților. De departe vocea excepțională a aparținut lui Raul Eregep care, în opinia mea, ar fi trebuit să câștige. Neșansa lui a fost că nu a plăcut publicului larg din punctul de vedere al chipului, al structurii comportamentale, al carismei… A fost foarte greu să se dueleze cu o puștoaică frumoasă foc și care avea talentul indiscutabil de a se face plăcută oricui. Când intra Olguța pe scenă sala urla. Din momentul acela am știut cine va fi câștigătorul, încă înainte de a o auzi pe Olga ce și, mai ales, cum cântă. De asemenea nu trebuie neglijat nici faptul că mentorul Olgăi Verbițchi a fost Carla`s Dreams, un tip mascat cu o voce mediocră dar care, din păcate, se bucură astăzi de cea mai mare simpatie a publicului. Toate acestea au dus la înclinarea balanței către Olga Verbițchi și nu către Raul Eregep cum ar fi fost normal, dacă s-ar fi ținut cont doar de calitățile vocale.

După părerea mea, sezonul șase al X-FACTOR de la Antena 1 a fost un eșec și un mare bluf prin influențarea publicului spectator și al voturilor telespectatorilor.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.