ROMÂNIA TV / CEL MAI INFECT POST DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA!

Cel mai neprofesionist, cel mai ordinar, manipulator și execrabil post TV din România este acest „România TV”, după care urmează Antena 3.

Moderatorii, toți, fără excepție au tonul ridicat și gâfâit, țipă la noi, gesticulează cu degetele crispate, au ochii sticloși de parcă ar fi consumat substanțe interzise. Există, în gura lor cuvinte cheie pe care le folosesc în scopul manipulării telespectatorilor care, din păcate, sunt destui (de mirare!). Ex: „ce se întâmplă”, „imagini cutremurătoare”, „imagini uluitoare”, „bomba zilei”, „bomba anului”, „omor”,„crimă”, „nemaivăzut”, „nemaiîntâlnit”, „asalt la guvern”, „dezastru”, „tragedie și lacrimi” „durere sfâșietoare” „în exclusivitate” etc. etc. de parcă s-ar adresa unui popor de idioți, ceea ce și suntem dacă ne uităm în gura lor.

„Burtierele” România tv care rulează pe ecran sunt de neimaginat, scandaloase și false în conținutul lor informativ. Iată câteva exemple:
      1. „Imagini uluitoare din ANCHETA OMORULUI lui Marta”! În realitate nu se știe dacă Marta este    mort sau viu, dacă a fost omorât de cineva sau a dispărut undeva prin țările calde;

2. „Tăriceanu DĂ TOTUL ÎN VILEAG. Ce fac PROCURORII în cazul lui Iohannis”. Tăriceanu intră prin telefon în emisiune și dă un fâs, nu spune nimic. Nu a dat nimic în vileag, iar procurorii nu fac nimic;  

3. „Tăriceanu – DEZVĂLUIRI despre DOSARELE PENALE ale lui Iohannis” De asemenea Tăriceanu nu spune nimic despre dosare penale;

4. „INFORMAȚII ULUITOARE – ARESTAREA PRIMEI DOAMNE”. Doamna Iohannis este acasă, la Sibiu, bine merci;

5. „BĂSESCU ARUNCAT în dosarul dispariției lui Marta”. În realitate Traian Băsescu a dat în judecată pe fosta soție a lui Măgureanu pentru afirmații calomnioase;

6. „BOMBA MOMETULUI – Cristi Borcea se însoară”! Cine este Cristi Borcea? Un pușcăriaș ordinar care a făcut bani prin vânzarea buteliilor pentru aragaz către nevoiași! Și sunt nenumărate astfel de exemple.

Apoi vine „legarea” fără discernământ a numelui președintelui țării de tot ce se întâmplă în țară. Dacă afară plouă, apare burtiera. „Implicarea președintelui Iohannis în mafia ploilor„. Dacă ninge, la fel: „Iohannis în mafia ninsorilor” ș.a.m.d.

Cât de nemernici pot să fie, câtă lipsă de considerație pentru inteligența telespectatorilor, câtă manipulare, câtă bătaie de joc la adresa poporului român!

Un post TV mincinos, alarmist , care se vrea a fi „de știri” dar care nu are o minimă deontologie profesională!

(Visited 19 times, 1 visits today)

2 thoughts on “ROMÂNIA TV / CEL MAI INFECT POST DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.