STOP COPIILOR PE NET

Aşa sunt eu: dobitoc! Să mă enervez de dimineaţă. Nu am ce face şi mă duc să vizitez profile. Zic, ia să văd io ce face doamna asta. Ajung la ea pe pagină şi dau bot în bot, nas în nas cu un copchil, o fetiţă. În loc să dau de mă-sa, dau de fi-sa! M-am blocat instantaneu. N-am mai putut să citesc nimic. Nu vă aşteptaţi să spun că era frumuşică, dulce, simpatică etc. etc. Nu. Pentru mine toţi copiii sunt frumoşi sau simpatici. Dar să-i lăsăm în pace să-şi trăiască ei copilăria lor senină, să nu-i băgăm în jungla asta care e Net-ul, să nu-i expunem tuturor apucăturilor maniacale ale dezaxaţilor spiritual, ale obsedaţilor sexual, ale psihopaţilor. Pentru că, aşa cum v-aţi convins, este plin Internetul cu d-ăştia. Ştiu, am văzut, am constatat că aproape 90 la sută dintre doamne au copii. Foarte bine. Să vă trăiască şi să fie ei fericiţi. Iubiţi-vă copiii, pentru că sunt ai voştri, aveţi grijă ca ei să se dezvolte armonios în trup şi-n spirit. De ce simţiţi nevoia să vi-i expuneţi, în mod gratuit, unor riscuri atât de evidente. Ca să vă lăudaţi sau ca să ce? Care este meritul vostru? Că l-aţi conceput, că l-aţi născut, că l-aţi hrănit (nivelul de inteligenţă şi educaţia nu le poţi percepe dintr-o poză)? Dar oare nu fac toate fiinţele vii acest lucru? Nu ne oferă lumea animală acelaşi exemplu? Nu aveţi decât să vă lăudaţi cu proprii voştri copii în mesaje private, telefonic, pe messenger sau prin e-mail. N-O MAI FACEŢI ÎN MOD PUBLIC! Vreţi să-i faceţi vedete fără voie de mici? Vreţi să le vedeţi chipurile şi trupurile nevinovate pe nu ştiu ce site-ri pornografice? Naivitatea şi iresponsabilitatea voastră sunt înspăimântătoare şi-mi dă fiori reci. Arătaţi-vă voi, expuneţi-vă voi şi LĂSAŢI COPIII ÎN PACE! Pentru că orice se poate face pe internet: trucaje, colaje etc.
De ce vă folosiţi copiii în acelaşi mod cum o fac ţigăncile care, pentru a impresiona, ies la cerşit cu copiii în braţe. Este o metaforă forţată, desigur, dar vreau să punctez faptul că în timp ce voi staţi confortabil la umbra unor măşti convenabile şi a unor firave imagini, pe copii îi aruncaţi pur şi simplu, aşa cum sunt ei în realitate, în mlaştina Internetului.

NU TREBUIE SĂ VĂ FOLOSIȚI DE COPII, INDIFERENT DACĂ SUNT AI VOŞTRI SAU NU!
Mi s-a spus că nu părinţii care postează poze cu copii sunt vinovaţi, ci că acei bolnavi mintal care se folosesc de aceste imagini în scopuri ignobile sunt vinovaţi.
Ei bine nu!

Dezaxaţii mintali nu sunt vinovaţi că găsesc cu uşurinţă ceea ce ei caută!, ci părinţii sunt infinit mai vinovaţi că le oferă acestor dezaxaţi imaginea propriilor lor copii.

2 comments

  1. Absolut corect. Am abordat acum ceva timp o latură a subiectului dezvoltat de domnia voastră. I-am spus „Mama eroină” şi vă invit să-l ascultaţi în lectura subsemnatului.http://www.voiceblog.ro/component/content/article/39-blog/217-mama-eroin

    1. Mulțumesc. Am ascultat. Felicitări.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.