STOP COPIILOR PE NET

Pentru mine toţi copiii sunt frumoşi, drăgălași, simpatici. Dar să-i lăsăm în pace să-şi trăiască ei copilăria lor senină, să nu-i băgăm în jungla asta care e Net-ul, să nu-i expunem tuturor apucăturilor maniacale ale dezaxaţilor, ale obsedaţilor, ale psihopaţilor. Pentru că, aşa cum v-aţi convins, este plin Internetul cu d-ăştia.

Ştiu, am văzut, am constatat că aproape 90 la sută dintre doamne au copii. Foarte bine. Să vă trăiască şi să fie ei fericiţi. Iubiţi-vă copiii, pentru că sunt ai voştri, aveţi grijă ca ei să se dezvolte armonios în trup şi-n spirit.

De ce simţiţi nevoia să-i expuneţi, în mod gratuit, unor riscuri atât de evidente. Ca să vă lăudaţi sau ca să ce? Care este meritul vostru? Că l-aţi conceput, că l-aţi născut, că l-aţi hrănit (nivelul de inteligenţă şi educaţia nu le poţi percepe dintr-o poză)? Dar oare nu fac toate fiinţele vii acest lucru? Nu ne oferă lumea animală acelaşi exemplu?

Nu aveţi decât să vă lăudaţi cu proprii voştri copii în mesaje private, telefonic sau prin e-mail. N-O MAI FACEŢI ÎN MOD PUBLIC!

Vreţi să le vedeţi chipurile şi trupurile nevinovate pe nu ştiu ce site-ri pornografice? Naivitatea şi iresponsabilitatea voastră sunt înspăimântătoare şi-mi dă fiori reci.

Arătaţi-vă voi, expuneţi-vă voi şi LĂSAŢI COPIII ÎN PACE! Pentru că orice se poate face pe internet: trucaje, colaje etc.

NU TREBUIE SĂ VĂ FOLOSIȚI DE COPII, INDIFERENT DACĂ SUNT AI VOŞTRI SAU NU!

Mi s-a spus că nu părinţii care postează poze cu copii sunt vinovaţi, ci că acei bolnavi mintal care se folosesc de aceste imagini în scopuri ignobile sunt vinovaţi.
Ei bine nu!

Dezaxaţii mintali nu sunt vinovaţi că găsesc cu uşurinţă ceea ce ei caută!, ci părinţii sunt infinit mai vinovaţi că le oferă acestor dezaxaţi imaginea propriilor lor copii.

(Visited 13 times, 1 visits today)

2 thoughts on “STOP COPIILOR PE NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.