CUM GÂNDESC FEMEILE DESPRE MINE, PE FACEBOOK

cum-gândesc-femeileCum gândesc femeile este un subiect deseori abordat pe diverse site-uri.

Spune o vorbă po-pulară: „Lumea este mică, foarte mică. Se întâlneşte el munte cu munte, darămite om cu hom (unde om este bărbatul, iar hom este femeia)”

În încercarea mea omenească şi firească (aş putea spune) de a şti ce și cum gândesc femeile internaute despre mine, am pus, la intervale mari de timp, unor prietene, dOO întrebări: 1. „Cam ce crezi tu despre mine? Ţi se pare că eu aş fi un bărbat cu bani?” şi 2. (celeilalte amice) „Crezi că am yo vreo şansă la prietena ta, aia de vreo 41 de ani care nu numai că e mult mai tânără decât mine, ci este şi frumoasă pe deasupra?”

Adicătălea, vedeţi m’neavoastră cam cum devine chestia: banii şi femeia!
Poate că nu aş fi scris acest text dacă răspunsurile celor două prietene nu ar fi fost departe de realitate şi dacă, mai ales, nu mi-ar fi rănit profund orgoliul. Iată cum gândesc femeile:

1. Răspunsul primei doamne (pe care nu-l reţin exact, că nu i-am păstrat cuvintele), a sunat cam aşa: „Nu m-am gândit, dar cred că pentru tine câteva mii de euro nu ar fi o problemă. Dar dacă-mi spui ce maşină ai, aş putea să fiu mai precisă.” Maşina mea e Dacia Nova, zic yo. „Atunci aprecierea mea este eronată. Cred că pentru tine câteva mii de euro sunt într-adevăr o problemă” a conchis ea.
Mie această discuţie mi s-a părut a fi ok., normală. Însă respectivei doamne, aveam să aflu mai târziu, nu i s-a părut deloc a fi aşa. De ce? Numai ea ştie şi Bunul Dumnezeu. Pentru că iată ce spune ea într-un comentariu pe o pagină a unui alt profil de femeie care scrie despre fostul său iubit şi căreia îi cere identitatea acelui iubit: „Poate dacă o să-i spui identitatea, voi descoperi că e acelaşi bărbat care m-a întrebat pe mine „cum îţi par, un om cu bani mulţi?” A fost cea mai aiurea întrebare care mi s-a pus vreodată pe facebook. Mi-a fost jenă să-i spun că din profesia lui nu cred că se fac bani mulţi, aşa că am plusat un pic”

Această doamnă s-a şters din lista mea de prieteni, dar continuă să mă viziteze.
Dar, de ce, scumpă doamnă, ţi-ar fi fost jenă să-mi spui ceea ce gândeşti?
De ce ţi s-a părut a fi cea mai aiurea întrebare? Şi de ce nu mi-ai spus mie personal părerea ta, preferând să ţi-o spui în public, pe o altă pagină, a unui alt profil? Ţi-e ruşine cumva de propriile tale gânduri?

2. A doua întrebare este privitoare la şansele mele de a cuceri o anumită duduie de vreo 41 de ani, frumoasă. Iată ce-mi răspunde prietena căreia îi pusesem această întrebare referitor la o prietenă a domniei sale: ”N-ai nicio sansa… si crede-ma ca am stat destul de mult de vorba cu ea…e o tipa frumoasa si ca toate tipele frumoase au stacheta ridicata si nu accepta compromisuri… nu stiu in ce ape te scalzi dar stiu cam cu ce tipi a fost ea, adica tipi cu bani……deci eu zic ca speri degeaba…dar treaba ta.”, “si sper ca n-ai varsta afisata in profil, adica peste 60 de ani că atunci chiar ca n-ai șanse…”

Mi-am exprimat nedumerirea. Adică cum „compromisuri”? Dacă o femeie este frumoasă şi mai tânără decât mine, ar face ea un compromis dacă ar avea o relaţie cu mine? „Daca ai peste 60 de ani nu cred ca mai ai vre-o speranta din start.. şi daca o iei cu mistocareli iti scade sansa care si-asa ii la genunchiul broastei la minus infinit!!!” a continuat ea.

Se înţelege că nu am reprodus toată discuţia noastră pentru a vă arăta cum gândesc femeile, că nu se cade şi nu e frumos, nici moral să dai pe goarnă ceea ce discuţi în privat cu un/o prieten/ă.

Acuma yo ce dreak mai fak, că am rămas cu ochii în soare?
Deci, dOO concluzii, mari şi late, se trag de aici:
1. ca să am vreo şansă la femei, şi în general în viaţă, am nevoie de parale şi iar de parale, că deh! toate umblă cu “tipi cu bani”;
2. La femei mai tinere decât mine nici măcar să nu îndrăznesc să mă uit, că şansele mele sunt la “genunchiul broaştei”.

În finalul discuţiei mele cu mai sus amintita prietenă i-am mărturisit că, de fapt, eu o cunoscusem în realitate pe acea doamnă de vreo 41 de ani şi foarte frumoasă (cu care, de altfel, și avusesem o frumoasă poveste de dragoste) şi că viaţa mea a fost şi este populată numai de femei frumoase şi cu mult mai tinere decât mine, deşi am, da!, peste 60 de ani şi sunt sărac.

Are cineva ceva de comentat?

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.