PLECAREA DIN LISTA DE PRIETENI

lista-de-prieteniUltimul text m-a cam lămurit cum stă chestia cu femeia, anii şi banii… Nu că nu aş fi fost yo lămurit mai demult atât aici, cât şi afară…
Prin urmare mi-au plecat trei prietene din lista de prieteni.
Ceea ce nu s-a înţeles de către o mare parte a vizitatorilor mei a fost că eu puneam în discuţie un principiu, nicidecum caracterul uneia sau alteia dintre cele dOO duamne pomenite. Nu am zis nimic despre identitatea primului profil, nicidecum despre cel de-al doilea profil. Nimeni nu poate şti (şi nu ar fi ştiut) cine sunt acestea. Dacă una a defectat şi s-a dat singură de gol este treaba ei, nu a mea.

Principiul era anunţat încă din titlul textului. Pentru a ilustra principiul am folosit dOO exemple reale, existente în experienţa mea internaută. Discuţiile trebuiau să se axeze pe această idee: „Imaginea noastră, în speţă a mea, pe facebook”. Oare ce şi cum gândesc ceilalţi cu care relaţionăm despre noi? Cum ne văd aşa zişii prieteni din lista de v(r))igoare? Ce cred ceilalţi despre mine? Punând aceste/acele întrebări am vrut să aflu. A fost exerciţiul meu şi riscul meu.

Eu cred că acest „exerciţiu” este util pentru oricine, numai că ne este teamă s-o recunoaştem şi, mai ales, s-o punem în practică.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.