DE CE-L IUBEȘTE GÂDEA PE CERCEL

        Adrian Streinu Cercel este un abonat al postului de televiziune Antena 3. În continuare toți maimuțoii și maimuțele de la Antene nu mai prididesc cu laudele, cu ridicarea în slăvi a lui Cercel.

         Plecăm de la premisa că Streinu Cercel este profesionist în meseria sa (deși eu nu văd vreo diferență majoră între el și Rafila). Dacă nu ar fi venit peste noi pandemicul Covid 19, poate că puțină lume ar fi aflat de existența domniei sale. Să nu picăm pe spate într-o admirație extatică. În cazul unui cutremur major, Mărmureanu ar fi fost în centrul atenției, dacă ar fi avut loc inundații masive, Institutul de Meteorologie ar fi fost în prim plan. Sau, ca să rămânem în domeniul medicinei, dacă am fi avut toți probleme cu ficatul, doctorul Irinel Popescu ar fi fost acum în centrul atenției. Așadar Adrian Streinu Cercel are o meserie ca toată lumea. Este virusolog. Se pare că și-o face bine și că e un fel de maistru (cum erau odată) în domeniul său. Coronavirus l-a făcut celebru! În lupta cu acest virus sunt angrenați toți medicii de profil din țară.

          Dar de ce îl iubește Gâdea mai mult pe Cercel, decât pe medicul Musta de la Timișoara (care a avut cele mai bune rezultate în tratarea bolnavilor)? Nu numai Gâdea, ci și Badea, Oana Zamfir, Ursu și toți moderatorii de la Antena 3. Eu cred că răspunsul este simplu. Ați auzit de expresia „parandărăt”? Să nu uităm că recent Antena 3 a organizat un teledon în urma căruia s-au strâns cam 4,6 milioane de euro! O sumă uriașă! Ce s-a făcut cu acești bani? Unde s-au dus ei? Către „Matei Balș” unde șeful cel mare este Adrian Streinu Cercel! Gâdea și-ai lui (în spatele cărora se află Dan Voiculescu) nu se pot despărți atât de ușor de banii adunați de la românii speriați de pandemie. Nu ni s-a spus nimic despre traseul banilor, despre eventualele echipamente achiziționate. S-a așezat o tăcere suspectă pe chestiunea de fond (banul) și se pedalează asiduu (cu invective și lacrimi în ochi…) pe destituirea lui Cercel. Destituire pe bună dreptate, pentru că Adrian Streinu Cercel în loc să se ocupe de Covid 19 (domeniul său de specialitate) vrea un guvern paralel, Guvernul-Antipandemic care să reglementeze chestiuni economice pentru țară (scutirea de TVA, distribuția de energie electrică, apă, canal, aprovizionarea cu alimente, materiale, rechiziționarea mărfurilor din depozite și alte aberații de genul acesta). Și, desigur,  carantinarea persoanelor de peste 65 de ani! Nebuniile din capul lui Cercel au isterizat țara și a indus panica în rândul populației.

          Totuși Mihai Gâdea îl iubește peste măsură. De ce? Pentru că e vorba de bani și de parandărăt!

          Știați că Adrian Streinu Cercel are o Fundație? De ce și-ar face medicul virusolog o Fundație? În ce scop? „Fundația privată a lui Streinu-Cercel, în care primii șapte producători mondiali de medicamente au pompat un milion de euro doar într-un an. Jumătate au fost retrași cash, în tranșe rotunde, uneori chiar la bancomatul din curtea spitalului. RISE a mai obținut corespondența electronică internă a Hoffmann – La Roche, numărul 2 global în piața farma. Peste cinci mii de e-mailuri ale biroului regional din București dezgroapă în detaliu relația financiară cu șeful de la „Matei Balș” și 15 ani de practici ilegale.” (Sursa https://www.riseproject.ro/articol/institutul-de-boli-inventate/)

          Așadar, nu se putea ca Mihai Gâdea să nu se înfrățească cu un personaj calificat în astfel de practici oculte, cu Adrian Streinu Cercel.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.