NEBUNIA DIN CAPUL LUI ADRIAN STREINU CERCEL

Când am scris despre „fițele” lui Adrian Streinu Cercel am fost blând în exprimare. De pe atunci simțeam că e ceva în neregulă cu domnia sa. Ca să fiu mai clar, simțeam eu că nu stă bine cu echilibrul psihic, că are momente de rătăcire… Astăzi sunt convins mai mult ca oricând că Streinu (nume predestinat), ditamai directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase este dus cu plata, a luat-o razna la propriu.

Mintea sa ilustră a conceput un document pe care l-a intitulat Programul „VACANȚA MARE”.

Despre ce e vorba în acest document discriminatoriu, cu accente naziste (greșelile de exprimare îi aparțin acestui mare și învățat doctor):

 1. „Persoanele peste 65 de ani: Izolare la domiciliu pentru următoarele 12 săptămâni – indiferent cum se cheamă domiciliu (… relocare într-o casă liberă sau relocare instituţionalizată)” Cum adică „relocare într-o casă liberă” și „relocare instituționalizată”? Ne ia din casele noastre și ne re-locă prin hoteluri carantinate sau prin case libere?…
 2. Pentru cei de peste 65 de ani – trebuie ţinuţi SINGURI/CU PERSOANE DE ACEEAŞI VÂRSTĂ, IZOLATE LA FEL în aceeaşi casă – instituţionalizaţi prin rechiziţionare de hoteluri”.

 

Prin mintea lui Cercel e clar că bântuie fantoma lagărelor naziste!

 1. „Pentru cei din grupa de vârstă 40-65 de ani: Izolare totală.”
 2. „Între timp: nu se mai circulă pe stradă necontrolat”

       Mai departe, Adrian Streinu Cercel se vede în fruntea unui Guvern și anume a Guvernului Anti-Pandemie. Pentru asta este nevoie de parcurs niște pași. Să vedem care sunt pașii propuși de Streinu:

Paşi de efectuat:

 1. Constituirea GUVERNULUI Anti-Pandemie
 2. Guvernul Anti-Pandemie va fi format din câte un membru cu funcţii de conducere – specialist – din fiecare minister actual
 3. Toate deciziile pe minister se iau si se execută în aceiaşi zi

 

„Atribuţiile fiecărui minister: Preia comanda serviciilor cheie:

 1. Energie electrică
 2. Apă
 3. Canal
 4. Salubrizare
 5. Aprovizionare cu alimente şi materiale de igienă personală
 6. Etc – servicii esenţiale”

 

„Ce are țara de făcut?

 1. Toţi cetăţenii fără locuri de muncă active trebuie să stea acasă 8-10 săptămâni
 2. Toţi ceilalţi cetăţeni – fac curat în case
 3. Guvernul va asigura tot – după principiul „Fiecăruia după nevoi”
 4. „Marcket-urile vor pune la dispoziţie produsele alimentare de bază sub forma de pachete tip, pachete calculate de specialişti. Toate mărfurile din depozite – se rechiziţionează şi se transformă în pachete de suport.”

 

După apariţia acestui document în presă și pe televiziuni, Adrian Streinu Cercel şi l-a asumat.

Vasăzică abia de acum încolo vor urma niște măsuri cumplite pe care le va anunța, probabil, ministrul Vela prin Ordonanțele Militare.

Sperăm, însă, că vor fi mai fi oameni sănătoși la cap, factori de decizie, care nu vor da curs acestor aberații halucinante ce-l bântuie pe ilustrul virusolog Adrian Streinu Cercel

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.