FEMEIA, SEXUL ŞI BANII

femeia-sexul-și-banii

Lumea în care trăim este o lume anacronică. Întoarsă pe dos. Din acest motiv nici nu evoluăm, ci regresăm ca mentalitate. Citesc şi văd la televizor despre fetiţe plătite cu mii de dolari pentru servicii care produc plăceri carnale. O aberaţie! 
Relaţia interumană regresează. Am auzit că în Cuba femeile te opresc pe stradă şi te roagă, uneori plătindu-te, ca să ai relaţii trupeşti cu ea. Este o realitate mai aproape de adevărul existenţial decât realitatea europeană. 
Femeia este ca o floare, ca o brazdă de pământ fertil. Fără bărbat ar fi sortită ofilirii, uscării. Florii trebuie să-i dai apă, pământului sămânţa ta ca să rodească. Deci femeia, în ambele cazuri, primeşte şi ori înfloreşte, ori dă rod bogat. Deci, elementul de preţ, bulgărele de aur al vieţii îl deţine bărbatul. Cel care dă în toate situaţiile. Pentru asta el ar trebui să fie plătit la propriu, nu metaforic. 
În realitate femeia este plătită. Plătită ca să ce? Ca să te freci de ea? Pentru asta sunt soluţii şi nu trebuie să plăteşti. 
Bărbaţii sunt proşti. Femeile sunt şmechere şi ştiu să speculeze prostia bărbatului. Dacă bărbatul ar fi un animal echilibrat şi nu ar mai alerga după femeie, aceasta ar veni singură şi l-ar ruga pe bărbat ca în Cuba. 

Şi vă mai miraţi de ce femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii? Bărbatul se epuizează la fiecare contact. Femeia înfloreşte la fiecare contact. 

P.S.: Sper că am reuşit să enervez destule femei. E bine! 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.