Semnificația lui Lilith în Astronomie

În mitologie, Lilith era companionul diavolului, o distrugătoare de bărbați, o seducătoare malefică și un dușman al copiilor.

În Astronomie, Luna neagra sau punctul Lilith este un punct matematic în spațiu, plasat între Pământ și Lună, pe calea eliptică a Lunii.

Previziunile astrale pentru luna august 2021 nu sunt în măsură să ne liniștească. Luna august debutează cu momente nevralgice, lipsă de răbdare, spirit critic, decizii din scurt care vor avea consecințe pe termen foarte lung. Mai avem o lună de gândit la deciziile pe care preconizăm să le luăm, pe care le avem în vedere…

Se pare că ne așteaptă un sfârșit de vară foarte sensibil, la care va trebui să fim atenți, pentru a nu ne ruina viitorul. Astrologul Cristina Demetrescu a făcut predicții importante cu privire la luna august 2021.

Ea a spus că luna neagră în Gemeni se apropie foarte mult de destinul care este în Gemeni și că va trebuie să acordăm o atenție sporită deciziilor pe care le luăm. Acestea vor avea consecințe pe termen lung și foarte lung.

Întâlnirea lui Lilith cu destinul ne va face să greșim în mod conștient, dar cu gândul că nu e cine știe ce.

„Deja luna neagră în Gemeni se apropie foarte mult de destinul care este în Gemeni. Undeva prin luna septembrie, ele se vor apropia și vor rămâne la grad perfect. Luna neagră fiind ispita și apropiindu-se de destin, trebuie să fim foarte atenți ce decizii luăm și ce greșeli facem. Întotdeauna suntem și conștienți că facem o greșeală, dar vibrația este cea care ne face să spunem: ok, și ce se întâmplă dacă…? Se creează așa ca un tăvălug, încât întotdeauna întâlnirea lui Lilith cu destinul, indiferent de ce zodie se produce, poate crea greșeli cu consecințe pe termen foarte lung”, a spus Cristina Demetrescu la Antena Stars.

Cu toate aceste aspecte la care trebuie să avem grijă, astrologul Cristina Demetrescu spune că „luna august aduce și lucruri bune, fiind destul de bogată în tranzite bune. Cele mai agresive puncte au fost în primele luni ale anului. Ce se întâmplă după sunt lucruri mai relaxate”

(Visited 48 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.