MICHAEL FLATLEY – OMUL CU PICIOARE DE AUR

michael-flatleyCelebrul dansator, coregraf și producător Michael Flatley a fost de curând distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra! Ținând cont de faptul că picioarele sale sunt asigurate cu suma de 40 de milioane de dolari, artistul nu și-a pus amprenta oricum, ci cu valoroasEle sale membre, considerate a fi cele mai rapide din lume!
Amprentele picioarelor lui Michael Flatley vor avea întotdeauna un loc pe „Square Of Fame”, în Wembley Park, alături de amprentele mâinilor altor vedete. Michael este artistul numărul 1 în vânzări, în istoria Wembley Arena din toate timpurile, cu un record de 21 de show-uri consecutive!
Este un privilegiu de a avea picioarele – ca parte integranta în ceea ce fac și în ceea ce sunt – imortalizate aici la Wembley Park, care este un atât de bogat patrimoniu al divertismentului” a spus Michael Flatley.
Celebrul dansator deține recordul mondial pentru 35 de pași de step pe secundă. În 1991, Flatley a fost numit „una dintre comorile în viață ale Societății Național Geographic, pentru măiestria unei forme de artă”, cea mai tânără persoană la acea vreme, care a primit vreodată această distincție. Dansatorul care a revoluționat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare a primit, de asemenea, recunoașterea din partea Guinness Book și în 1999 si in 2000. Fiind cel mai bine plătit dansator, câștigând 600.000 de dolari pe week-end și având cea mai mare asigurare a picioarelor, de 40.000.000 de dolari. Analiștii „fenomenului Flatley” sunt de părere că „dacă ar exista un Premiu Nobel pentru dans, el ar trebui să-i fie dat lui Michael Flatley și spectacolului său”.
Priviți și minunați-vă. Eu sunt cucerit deplin!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.