eu_nu_stiu_a_da_din_coada_gheorghe_burdujanYo nu ştiu să dăruiesc flori. De dOO ori am făcut-o. Prima dată am dus flori unei doctoriţe şi le-am băgat în geanta-diplomat, după ce le-am tăiat cozile ca să încapă. A doua oară i-am dăruit flori mamei prietenei mele Adya. „Părea că duci o spadă”, mi-a spus aceasta privindu-mă de la balcon. Mi-a fost suficient ca să mă lecuiesc de acest gest atât de apreciat de femei.

Deci, yo nu ştiu a da din coada!

Nu fac parte dintre acei bărbaţi care trag la temenele în faţa femeilor, care pupă mâini şi ling picioare pentru a le intra în graţii. Categoria lingăilor îmi produce silă. A face complimente inadecvate realităţii, doar pentru că o femeie e femeie, mi se pare a fi un gest gratuit. Adeptul obiectivităţii, sunt totuşi un om sensibil şi-mi exprim sensibilitatea şi adoraţia în felul meu, frust şi greu de acceptat de femei. Ar fi atât de simplu să înşir la floricele p-acilea, să pup la mâini virtuale, să îngenunchez DOAR PENTRU CĂ AŞA SE FACE. Cu ce scop? Care e finalitatea? Voi fi yo mai domn decât x sau y? Probabil că aşa se va spune. Dacă asta vreţi, nu e greu să vă  înşir p-acilea floricele ca să vă ating coarda sensibilă. Voi creşte eu în ochii voştri azurii? Cu cât? Voi trezi cuiva admiraţia? Mă va iubi careva mai mult?

Cine mă cunoaşte cât de cât (sau mă intuieşte), atât cât îi permite virtualul ştie că sufletul meu este asemenea unei păpădii. Este al tuturora şi al nimănui. Este stingher, este unul, este gingaş, dar trist. Vi-l dăruiesc din toată inima. Yo nu ştiu să fac frumos în faţa doamnelor, să dau din coadă, să mă gudur aşa cum fac mai toţi bărbaţii de p-acilea şi de prin alte părţuri.

Şi mai ştiu o vorbă: „Pe femei să nu le atingi nici măcar cu o floare”!

(Visited 38 times, 1 visits today)