CICĂ „A SPORIT NATALITATEA ŢĂRII”

De câteva zile îmi strică buna dispoziţie o doamnă care tot apare pe ecranele televizoarelor strigând în gura mare, pe lângă altele, că ea „a sporit natalitatea ţării cu trei copii”. Haida-de! Adică cum devine chestia asta? Când te-ai culcat cu bărbatul tău (sau cine ştie cu cine), de bună seama că ai făcut-o plină de patriotism şi cu ferma convingere că vrei să „sporeşti natalitatea ţării”!? Şi, cu siguranţă, în momentul orgasmului ai gemut profund un „ah, am mai sporit natalitatea ţării încă o dhatăăăă” „Mai hai o dată, iubitule, s-o mai sporim niţel…”

Adică, vedeţi dumneavoastră, ce deducem de aici? Numai EA a sporit natalitatea ţării, celelalte mame cu unul sau mai mulţi copii nu au făcut-o. Celelalte femei care au copii s-au distrat, dar doamna asta, Ionela Nuştiucum, revoltată că nu i se dă una şi alta de către actuala Putere care nu a trecut-o pe liste la alegeri, ei bine ea a sporit natalitatea ţării.

Dar grevista foamei lu’ peşte prăjit, acum senator, plătită de Voiculescu pentru a face (dacă a făcut cu adevărat) greva foamei, Cristiana Anghel?

Dar Avrămuţ, grevistul cu barba de un metru şi cu drapelul ţării (pe care, astfel, îl întinează), într-o vilă ultraluxoasă, membru PNL, sluga lui Antonescu-Căcărău, cum face el greva foamei?

Dar celebrul colonel Dogaru, veşnicul instigator la revolte populare?

Apropos de falsuri şi manipulare. Cred că l-aţi văzut pe Adrian Năstase. A observat cineva vreo cicatrice la gâtul domniei sale? Nica-nik! Omul este ca scos din cutie. „Instituţia Adrian Năstase”, nu-i aşa? La fel de arogant şi fără pic de ruşine. L-a întrebat cineva la ce îi foloseşte buncărul de la subsolul casei din Zambaccian?

Marea prostire a neamului românesc a dat roade. USL, trasă de sforicele de diabolicul turnător la Secu, Felix-Voiculescu, a folosit aceste false simboluri pentru a manipula mare parte din populaţia acestei ţări. Astfel a obţinut o grămadă de voturi „pentru”.

Iar, Cristiana Anghel, Sobaru, Iuliana Danciu (care a sporit natalitatea ţării), Avrămuţ cu drapelul ar cam trebui să se caute la caracter şi la coloana vertebrală (admiţând că ar avea aşa ceva). Dintre toţi, cel mai rău ne-a păcălit această învăţătoare semianalfabetă şi pusă pe căpătuială, fosta grevistă a foamei?, Cristiana Anghel (astăzi senator al României)!

Ptiu drace! Să fujiiiiimm!
Da, dar unde?

(Visited 50 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.