Zodiile care vor fi înșelate în vara anului 2021

Zodiile care vor fi înșelate în vara anului 2021

Este vorba despre Gemeni, Leu și Vărsător. Nu există scuză pentru trădare în general, și mai ales pentru trădarea în cuplu. Totuși, uneori se întâmplă și pus în fața faptului împlinit, nu ai cum să te prefaci că nu s-a întâmplat. Iată zodiile care vor avea parte de surprize neplăcute de la partenerul de viață.

Zodia Gemeni – viața lor sentimentală nu merge bine de câteva luni, dar acești nativi au fost prea prinși cu munca, pentru a mai fi atât de prezenți în relația de cuplu. Din acest motiv au apărut și problemele. Persoana cu care au construit o relație frumoasă până la un moment dat, va călca strâmb, iar acesta va fi un duș cu apă rece pentru Gemeni. Recomandarea astrelor este să gândească totul la rece și să fie onești cu ei. Unii oameni pur și simplu nu merită să existe în viața noastră.

Zodia Leu – Acești nativi credeau că relația merge foarte bine și că se îndreaptă către căsătorie, când, de fapt, vor afla că partenerul de viață a călcat strâmb. Orgolioși din fire, leii nu vor accepta această trădare, vor căuta explicații, vor confrunta deschis persoana iubită, ca mai apoi să pună un mare punct relației. Oricât de mult îi doare, Leii nu pot să-și calce pe inimă și să ierte așa ceva. Preferă oricând singurătatea, decât să aibă lângă ei un om neloial.

Zodia Vărsător – Pentru Vărsători, problemele de la serviciu se suprapun cu cele din viața sentimentală. Nu este exclus ca la finalul acestei veri să aflați că partenerul de viață a călcat strâmb. Nu vor accepta sub nicio formă să treacă peste această trădare, ba dimpotrivă, vor avea impulsul să se răzbune. Din fericire, suferința nu va ține mult, pentru că sunt șanse mari să apară cineva din trecutul Vărsătorilor, care să le fie alinare și, dacă își vor deschide sufletul, nu este exclus să transforme această reîntâlnire într-o frumoasă poveste de dragoste.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.