POATE CHIPUL SĂ REZOLVE TOTUL?

poate-chipul-sa-rezolve-totul-gheorghe-burdujanMă întreabă un amic: “Tu eşti bărbat adevărat”? Zic, cu emfază, : daaaaaaaa! Zice: dar ştii ce înseamnă un bărbat adevărat? Zic: depinde ce înţelegi tu prin asta. Zice: uite, un bărbat adevărat este acela care la orice oră din zi şi din noapte poate să “rezolve” o femeie. Zic: ??? Zice: da, adică merge pe stradă, pune mâna pe prima femeie care-i iese în cale, o trage într-un loc ferit şi o rezolvă. Zic: bă, tu nu te referi acilea-şa-ia la bărbatul adevărat, tu te referi p-acilea la un taure sau la un harmasariu. Am văzut eu cu ochii mei asta, când am locuit temporar chiar lângă o staţiune de montă. Existau acolo patru tauri fioroşi. Erau legaţi cu lanţuri de belciugele din nas. Extrem de periculoşi. Venea săteanul cu vaca la montă. Era scos un taure din grajd şi ăsta nici una, nici dOO, hop în spatele vacii. Crezi tu că o mai analiza taurul pe vacă? Dacă e frumoasă, dacă e stilată, rujată, epilată şi aranjată? Dacă a citit vreo carte, dacă e cultă, spiritualizată, dacă are simţul umorului la ea? Nu! Nu-l interesa pe el decât o singură chestie: gaura. 
Zice: atunci să nu mai spui că eşti un bărbat adevărat! 

Dialogul nu este lipsit de noimă. Pentru mine foarte important la o femeie nu este chipul său, ci trupul. Dacă trupul ei nu trezeşte bărbatul din mine, poate să fie frumuseţea pământului. Mă gândesc acum la Angelina Jolie şi la Meg Ryan. Au un chip îngeresc, dar un trup de parcă ar fi scăpat acum dintr-un lagăr nazist. Pe mine mă lasă rece ambele, ca femei. Angelina nici ca actriţă nu-mi place, în schimb pe Meg o ador atunci când joacă într-un film. Din acest motiv eu nu-i înţeleg pe musulmani. Cum se pot ei căsători cu o femeie căreia nu-i vezi decât chipul, decât ochii, fără să-i ştii/cunoşti trupul? 

Ştiu că sunt un ciudat, dar Cel puţin n-o ascund, ci spun în gura mare: o femeie, ca femeie, trebuie să aibă trup, iar o iubită, posibil soţie, pe lângă trup ar fi bine să aibă şi spirit. Chipul femeii nu mă interesează prea mult.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.