VORBA BUCALĂ

Tre’ să fii nebun sau bleg
să-l consideri cur întreg…
Dacă judeci olecuţă
nu-i nici bucă, îi Bucuţă!

(Epigramă – celebră – adresată poetului Emanoil Bucuță)

   Partea inferioară a corpului nostru are o dublă funcţiune: aceea de reproducere şi aceea de eliminare a toxinelor din organism. (Mamă, ce deştept sunt!…)
Într-un procentaj absolut îngrozitor pentru urechiuşîli mieli aud (şi văd scris pe bloguri), mai ales din partea femeilor, vorba spusă pe gură „rahat” (mă rog, c..t – da’ mie nu-mi vine s-o spun). Mie nu-mi place, mi se pare vulgară și nu vreau s-o aud? (În schimb despre sex îmi place să citesc, să discut, nopţi în şir, fără să mă satur – poate o uşoară oboseală acolo, că deh, varsta, ce să-i faci! Există şi un paradox aici: femeile care discută despre şi pronunţă atât de uşor cuvântul cu pricina se simt ofuscate şi sar de cur în sus – că doar n-or să sară-n jos – dacă aduci în vreun fel sau altul discuţia despre sex).
Care-i diferenţa?
Sexul este o chestiune „de doi” care se rezolvă, de regulă, în doi (exclud excesele – accept doar unul: ele două şi eu unul);
Problema care priveşte eliminarea toxinelor din organism (defecaţia – ca să fiu mai clar, brrr!), este o chestiune „de unul singur”, care se rezolvă cu pudoare, în taină. Este o chestiune de igienă elementară-individuală şi nu de grup. Şi toaletele (cabinele) sunt făcute pentru o singură persoană. Dacă este aşa, atunci de ce credeţi voi drăgălaşelor şi dra(c)gilor că mă interesează pe mine sau pe alţii, atunci când scrieţi, vorbiţi pe gură despre…, mâncaţi sau vă… vorba bucală? Ha? De ce credeţi asta?

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.