BREXIT-UL ROMÂNESC

proteste-bucuresti

Privesc cu tristețe și durere manifestările care au loc în toată țara din cauza ordonanței nesăbuite cu privire la grațiere.

Indivizii PSD + ALDE (în speță Dragnea și Tăriceanu) și-au arătat adevărata față și intenție odată ce s-au văzut ajunși la putere. De ce sunt trist? Pentru că nu se poate să nu mă gândesc la faptul că cei mai mulți din cei care sunt acum în stradă nu au fost la vot-ul crucial din 11 decembrie 2016. Dacă în „duminica orbului” ar fi fost aceeași mobilizare, aceleași manifestări în toată țara, aceeași mobilizare pe internet pe diverse site-uri și pe rețelele de socializare nu pentru altceva, ci doar pentru a-i determina pe oameni să iasă la vot, cu siguranță nu s-ar fi ajuns în această situație aflată, acum, la un pas de o nouă revoluție.

Să ne amintim de britanici care au votat, majoritar, pentru ieșirea din UE. Abia după vot și-au dat seama ce au făcut, ce au votat și au încercat, prin acțiuni de protest în stradă, să se revină la vot.

Românii sunt în aceeași situație. Cei care nu au votat văd acum ce greșeală enormă au făcut, pentru că au creat astfel calea re-venirii la putere a partidului roșu, PSD. Când privești harta României „însângerată” de votul din 11 decembrie îți vine să-i plângi de milă. Unde am ajuns? Pentru ce au murit tinerii noștri în Revoluția din 1989? Cum e posibil să ne întoarcem din drumul democrației autentice, a unui stat de drept real?

Ați uitat ce spunea Dan Voiculescu? Că nu vor deține toată puterea până ce nu vor avea justiția? Iată că acum o au și fac ce vor cu ea.

 

Dar de Victor Ponta ați uitat? Iată, în clipul de mai jos ce spunea Victor Ponta cu privire la DNA, la Putere și la penali.

Dacă nu am fi uitat atât de repede cine sunt cu adevărat și ce au în cap pesediștii, nu ne-am mai fi luptat acum cu morile de vânt.

Poate că peste 4 ani vom fi nițel mai deștepți, deși mă cam îndoiesc…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.