CÂND FACI BANI CU FRUMUSEȚEA FIZICĂ

Mi-am petrecut astăzi cam două ore pe YouTube și pe Instagram pornind de la postarea unui blogger important din România. Astfel am descoperit că o frumusețe, Cristina Ich (nume imposibil de pronunțat) vorbește urât despre altă frumusețe pe numele ei Ioana Grama.

Am fost intrigat: ce anume are una cu alta, mai exact de ce o înjură Inch pe Grama? Amândouă sunt foarte frumoase. Amândouă au un număr important de admiratori și admiratoare. Amândouă sunt femei (fete) de top. Amândouă trăiesc bine (astăzi la Paris mâine la Londra)…

Le-am cercetat conturile de pe Instagram, de pe youtube. Le-am căutat  puțin pe Google. Am vrut să aflu (recunosc) cum poate o femeie în jurul vârstei de 26 de ani să câștige atât de mulți bani încât să-și poată permite orice.

Și-au început „cariera” prin a-și exhiba frumusețea fizică! Apoi au venit diverse și multiple reclame. Și cam atât. Cea mai importantă reclamă o fac propriei frumuseți.

Dacă fetele astea (și câte altele…) nu ar fi fost frumoase fizic, cine ar mai fi auzit de ele, cine le-ar mai fi băgat în seamă?

(Visited 23 times, 1 visits today)

4 thoughts on “CÂND FACI BANI CU FRUMUSEȚEA FIZICĂ

  1. Influencerii reprezinta imagini ale brand-urilor, nu poti sa vezi un influencer urat ca face reclama la orice, de fapt. Sunt doar niste marionete care castiga bani doar prin simplul fapt ca exista.

    1. Sigur că da. Sunt ființe înzestrate de natură cu frumusețe fizică. Din păcate natura ne le înzestrează și cu frumusețe spirituală…

  2. Nu stiu daca fac bani datorită frumuseții, cât mai ales comportamentului afișat pe rețelele sociale. În ziua de azi urâtele sunt minoritate.

    1. Cunoști vreo persoană inflencer care să fie urâtă fizic? Dacă da pune un link aici ca să văd și eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.