Mi-am petrecut astăzi cam două ore pe YouTube și pe Instagram pornind de la postarea unui blogger important din România. Astfel am descoperit că o frumusețe, Cristina Ich (nume imposibil de pronunțat) vorbește urât despre altă frumusețe pe numele ei Ioana Grama.

Am fost intrigat: ce anume are una cu alta, mai exact de ce o înjură Inch pe Grama? Amândouă sunt foarte frumoase. Amândouă au un număr important de admiratori și admiratoare. Amândouă sunt femei (fete) de top. Amândouă trăiesc bine (astăzi la Paris mâine la Londra)…

Le-am cercetat conturile de pe Instagram, de pe youtube. Le-am căutat  puțin pe Google. Am vrut să aflu (recunosc) cum poate o femeie în jurul vârstei de 26 de ani să câștige atât de mulți bani încât să-și poată permite orice.

Și-au început „cariera” prin a-și exhiba frumusețea fizică! Apoi au venit diverse și multiple reclame. Și cam atât. Cea mai importantă reclamă o fac propriei frumuseți.

Dacă fetele astea (și câte altele…) nu ar fi fost frumoase fizic, cine ar mai fi auzit de ele, cine le-ar mai fi băgat în seamă?

(Visited 20 times, 1 visits today)