CE VOR PONTA ŞI TARICEANU

Prima întrebare pe care ţi-o pui, în mod firesc, în legătură cu gestul lui Tăriceanu de a se re-înscrie în PNL este dacă omul e sănătos la cap?!

Pentru că nu ai cum să-ţi explici gestul său. În urmă cu trei luni demisionează din PNL, acum vrea să se înscrie în PNL. Ca să nu mai discutăm despre moralitatea acţiunii sale.

Ce se urmăreşte, de fapt, cu această mişcare bizară pe scena politică a ţării? Şi de ce tocmai acum, înaintea alegerilor europarlamentare. Victor Ponta a tot scos pe goarnă după destrămarea USL că după alegerile pentru Parlamentul European, USL se va reface. Dar Antonescu nu mai doreşte acest lucru. În cazul ăsta Victor Ponta îl trimite la produs pe Tăriceanu, pentru că acesta din urmă trebuie să plătească într-un fel protecţia şi postul de preşedinte al Senatului, pe care i le asigură PSD.

Tăriceanu re-intră, prin efracţie, în PNL undeva pe la Satu Mare spunând că în PNL se vor lua, după ziua de duminică, „decizii importante” şi că, vezi doamne, fără ‘mnealui ăştia din PNL nu vor şti ce decizii să ia.

Ideea este foarte simplă. În condiţiile actuale USL nu mai are nicio şansă de refacere. Aşa că Ponta se foloseşte de Tăriceanu pentru a încerca reunificarea în forţă a USL. Deci, îl va propune pe Tăriceanu candidat la funcţia de preşedinte al ţării. Sprijinit de PSD, Tăriceanu are şanse reale de reuşită. În felul acesta, după oficializarea candidaturii prezidenţiale a lui Tăriceanu, mulţi membri ai PNL vor veni alături de Tăriceanu şi, în acest mod, USL, în vizunea lui Tăriceanu şi Ponta, se reface.

Întrebarea care se va pune va fi câtă credibilitate va mai avea această nouă-veche construcţie? USL fără Crin Antonescu, pe care cei doi vor să-l marginalizeze, este de neconceput! Şi atunci ce vor Ponta si Tăriceanu?

Eu cred că Tăriceanu este un bătrân-prost care a dat în mintea copiilor devenind o marionetă în mâna lui Ponta, iar plagiatorul Victoraş-Viorel este un şmecher ordinar şi mincinos-dovedit cu acte….

Cum ar fi ţara asta cu Tăriceanu preşedinte şi cu Ponta prim-ministru? Câţi români vor mai lua, ca altădată, drumul bejeniei…

Un preşedinte paiaţă manipulat de un prim-ministru hoţ şi corupt!!!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.