Pentru că vor să fie bărbaţi, pentru că regretă că sunt femei!

De ce nu mai vor să fie ele femei feminine? Sigur că definirea sexualităţii nu stă în păr, dar podoaba capilară este unul dintre atributele esenţiale ale FEMINITĂŢII! Feminitatea nu este sinonimă cu femeia, deşi termenul de la aceasta derivă. Am văzut şi “bărbaţi feminini”. De regulă aceştia sunt gentelmani!
Femeia îşi imaginează că, astfel, e “modernă”, că e în modă, în curent cu tendinţele şi cu cerinţele etc. (poţi fi astfel şi cu părul lung!), uitând că bărbaţilor nu asta le place, nu asta doresc şi aşteaptă ei de la o femeie. De ce există femei pe pământ? Pentru bărbaţi! De ce există bărbaţi pe pământ? Pentru femei! D-aia nu avem cu toţii acelaşi sex! D-aia lumea nu e unisexuată! Lucrurile sunt identice şi în lumea animală. Da ce, aţi văzut voi vreo exponentă a lumii animale, vreo maimuţă, vreo găină, vreo căprioară sau girafă că se duce la coafor? E drept că nici viceversa n-am văzut. Aşa ceva nu există ! Natura este înţeleaptă. Numai noi, oamenii, vrem s-o călărim şi să-i deturnăm sensurile…
Când o femeie se tunde pierde mai multe atuuri în faţa bărbatului, pentru că niciodată o femeie nu a fost şi nu va fi superioară bărbatului! În niciun domeniu, în nici o formulă existenţială, oricât s-ar strădui ea să mă contrazică. Excepţia întăreşte regula!
Renunţând la podoaba capilară (observaţi că nu-i spun păr, pentru că păr are toată lumea şi peste tot…), femeia renunţă, fără să-şi dea seama ( ?! ) la una dintre cele mai redutabile arme de cucerire a unui bărbat…

Părul scurt face ca figura să fie proeminentă. Nasul, pomeţii şi gura devin dintr-o dată mai mari, mai «osoase», capătă (chiar dacă nu au) linii «masculinoide». Profilul este mai «bărbătos». Dar, mai ales, mustaţa, devine, dintr-o dată, vizibilă, pentru că privirea nu-ţi mai este atrasă de podoaba capilară, acum inexistentă, ci ţi se fixează pe mustaţa femeii (toate au mustaţă! ). Apoi chipul femeii este static, văduvit de unduirile vrăjelnice ale unei podoabe capilare inelate sau nu, obligatoriu îngrijită…

Am auzit femei motivându-şi gestul prin: «lipsa de timp», «e mai practic», «mai uşor de întreţinut», «mai modern» etc. Toate aceste motivaţii sunt false!
Priviţi cu atenţie în jurul vostru: veţi vedea că femeile care se tund sunt acelea care, de regulă, au încheiat un capitol al existenţei lor. Sunt căsătorite (sau au fost), au obligatoriu un copil sau mai mulţi. Prin ricoşeu, părul lung devine, astfel, un accesoriu al fiinţei tinere biologic, al perioadei de maximă activitate hormonală când femeia este vizibil interesată să fie re-cunoscută de către bărbat, în primul rând, CA FEMEIE, şi apoi ca altceva (ca eventuală posesoare a unui statut social deosebit).

Mai există un argument, tot fals, pe care ele îl invocă : «Mi se răreşte părul», «mi se toceşte la vârfuri», «îmi cade», «nu stă cum îl pun» etc.
Podoaba capilară nu-ţi creşte dacă o tunzi! Nici dacă te razi nu vei determina părul să-ţi crească, dacă el e pus pe cădere. Dacă ar fi aşa nu ar mai exista bărbaţi cu chelie care sunt deliciul acestei vieţi (eu sunt şeful lor!), aşa cum sunt femeile cu cracii până-n plombe şi cu fundul bombat (dar şi cu părul lung, fumătoare şi purtătoare de hochelari… ).

În rest toate ţin de pre-disponibilitatea voastră de a vă îngriji şi de a face acest gest, esenţialmente necesar, într-un mod discret astfel ca partenerul vostru de viaţă să n-o simtă, ci să se extazieze în faţa feminităţii voastre.

Asta dacă (mai) vreţi să fiţi FEMEI. Şi dacă se (mai) poate FEMEI FEMININE!

(Visited 373 times, 1 visits today)