FIȚELE LUI ADRIAN STREINU CERCEL

Când suntem în toiul pandemiei generată de coronavirus, când a fost decretată starea de urgență (ca și când am fi în război – cum spunea Președintele Franței, Macron), când lumea e disperată, iar țările de pe toată planeta iau măsuri draconice împotriva răspândirii virusului, tocmai acum stimabilul doctor Adrian Streinu Cercel, când i se cere un sfat de specialitate, se comportă ca o domnișoară fandosită și spune că nu va mai vorbi până când nu știu cine își va prezenta scuzele. Țara este în război și dumnealui pretinde scuze. Poate că Parchetul o fi greșit, nu zic nu, dar tu, ca medic care ai depus un jurământ și care ai ca datorie primordială salvarea vieții oamenilor să faci fițe, să pretinzi scuze? 

În cazul ăsta cu adevărat „țara arde și baba se piaptănă”

Ce face Streinu Cercel, în opinia mea, este profund  aberant în atare situație. Hai să trecem de de această criză cu toții, apoi pretinde ce vrei tu: scuze, bani, recompense, decorații, procese în instanță pe care să le câștigi etc. etc.
Domnule doctor, nu ne arde de glume proaste. În România s-a decretat stare de urgență. Suntem în război, iar dumneata faci fițe și pretinzi scuze pentru a-ți face datoria? N-ar trebui să-ți fie nițel rușine? 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.