ATAC MÂRȘAV ASUPRA SIMONEI HALEP

Simona Halep winning the Women Final during French Tennis Open at Roland-Garros arena on June 09, 2018 in Paris, France. Photo by Nasser Berzane/ABACAPRESS.COM

Cât de nenorocit poți să fii tu ca redactor de știri să titrezi, în regim de breaking news, pe Antena 3: „Lovitură pentru Simona Halep”! Apoi să spui că în timp ce Simona câștigă milioane de euro din tenis, tatăl său este executat silit!… Cât de mizerabil poți să fii să iei o sentință dintr-un dosar local, pentru a face din ea o știre de presă de interes național… Și asta exact a doua zi după ce Simona și-a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a peste 20.000 de spectatori și a milioane de telespectatori!

Probabil că anteniștii au primit ordine de la Gabriela Firea care a fost huiduită de aceiași spectatori. Neavând cum să se răzbune, ăștia își varsă veninul asupra Simonei împroșcând-o cu noroi.

Spălătorii de cadavre de la Antena 3, DC News și alții asemene lor, nu o dată, se agață și profită de notorietatea oamenilor de valoare.

Site-ul DC News, al cărui „mare” redactor este Bogdan Chirieac (cel care nu se dă jos din pat pentru 50.000 de euro), scrie de asemenea: „La doar două zile după victoria de la Roland Garros, Simona Halep a primis o veste cumplită. Tatăl acesteia, Stere Halep, este executat silit de Fisc. ANAF a scos la licitație un teren și o clădire aflate în proprietatea firmei deținute de Stere Halep.”

Astăzi s-au legat de Simona Halep!

De minunata noastră Simona!

 

[frontpage_news widget=”4238″ name=”S-ar putea să-ți placă și:”]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.